Big Bobby Car – a legmenőbb gyerekautó-sorozat

Big Bobby Car – a legmenőbb gyerekautó-sorozat

Made in Germany

A BIG-SPIELWARENFABRIK GmbH & Co. KG Németország egyik legnagyobb játékgyártója és a kiváló minőségű műanyag játékok nemzetközi szinten is vezető gyártója. A BIG BOBBY CAR útja rendkívül sikeresnek indult és azóta Németország egyik legerősebb játékmárkájává vált.

A BIG márka kiváló minőségű és gyermekbarát dizájnt képvisel. A cég logója - a BIG bivaly - a BIG termékek szimbolikája: erős, robusztus, ellenálló. A minőség és a biztonság minden tevékenységük során kiemelt fontosságú.

A gyermekekkel kapcsolatos termékek gyártásának széleskörű tapasztalata biztosítja, hogy a BIG termékfejlesztők pontosan tudják, mit várnak el tőlük a szülők és a gyermekek. Az összes játékuk minden korosztály számára megfelelő, ergonomikus kialakításúak és még pozitívan is járulnak hozzá a gyerkőcök fejlődéséhez.

Egy kis történelem

1938: A Johann Höfler Metallspielwarenfabrik megalapítása.

1954: Ernst A. Bettag diplomás mérnök veszi át a fürthi székhelyű Johann Höfler fémmegmunkáló gyárat. Első fémautójából, a "Racing Car" -ból 1,2 milliót adnak el egy éven belül.

1956: A Bettag műanyagra vált, és feltalálja a lábbal hajtható gyerekautót.

1962: A cég neve BIG-Spielwarenfabrik lesz.

Forrás: https://www.big.de/en/about-big/

A három legnépszerűbb típus

BIG - Bobby Car Classic

Már 30 éve a legkedveltebb a gyerkőcök körében világszerte. Ez köszönhető a gyermekbarát, időtálló felépítésnek és a német precizitásnak. Nagyon masszív gyerekautó és még dudával is fel van szerelve. Az autó súlypontja mélyen fekszik, így nagyon stabil, nem borul fel. A nagyobb gyermekek számára kényelmes térdtámasz van kialakítva, így térdelve is használható. A kerekei strapabíró műanyagból készültek.

Technikai paraméterek:

Méret: 58 x 30 x 38 cm

Kor: 1 éves kortól

Szín: piros

Származási hely: Németország

BIG - Bobby Car Neo

BIG - Bobby Car Neo a legmodernebb gyerek autó a BIG vállalat műhelyéből. Az autó teherbírása 50 kg-ig terjed. A kicsik azonnal a szívükbe zárják a valósághű és érdekes funkcióinak köszönhetően, hiszen még a duda is élethű hangot ad ki. A háromrétegű gumikerekek halk haladást biztosítanak mindenféle talajon. A bébitaxi elősegíti a csípőízületek helyes fejlődését, mivel a kicsi terpeszben ül a gyerekautón. Az autó kormánya 30 fokos szögig kormányozható. A menő járgány ülése ergonomikusan alakított és tanúsítvánnyal is rendelkezik. Hátsó részén fényvisszaverők is helyet kaptak. A gyerek autó súlya 3,6 kg.

Technikai paraméterek:

Méret: 57 x 39 x 30 cm

Kor: 1 éves kortól

Szín: piros

Származási hely: Németország

BIG - Fulda Bobby Car Classic

A Fulda Bobby Car Classic nemcsak remek szórakozást nyújt, hanem rendkívül biztonságos is a mélyen fekvő súlypontja miatt. Kényelmes térdtámasszal rendelkezik, hogy a nagyobb gyermekek is problémamentesen száguldhassanak. Ez a stabil bébitaxi fekete-piros színösszeállításban rendelhető meg. Széles, tömör gumikerekekkel rendelkezik, így hangtalanul suhanhat a kicsi az aszfalton, füvön, járdán.

Technikai paraméterek:

Kor: 1 éves kortól

Szín: fekete-piros

Származási hely: Németország

Rendeld meg most akciós áron a Lebudo Játéktól a Bobby Car autók valamelyikét és tedd emlékezetessé a nyarat a gyerkőcöd számára!


Megosztás


Gréta
2021/07/15

Címkék: blog, műanyag játék, műanyag-játék, gyermekjáték, gyerek játék, gyerek-játék, BIG, Bobby Car, gyerekautó,