Metalcar - Bébi támlás hinta dudával

Metalcar - Bébi támlás hinta dudával

Metalcar - Bébi támlás hinta dudával

Gyártó:Metalcar
Cikkszám: 1754
Hűségpontok: 13
Elérhető: 2-3 days
  • 2.499 Ft

  • Nettó ár: 1.968 Ft
  • Ár hűségpontokban: 2599

Lehetséges választások

Megosztás


A dudálós bébihinta erős műanyagból készült, hogy a hintázás sokáig lehessen öröm a gyermekek számára. A babahinta több színben is pompázik, ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja a kedvencét. A támlás hinta az erős kötele és a stabil ülő része biztonságot nyújt a legkisebbek számára, miközben a duda nyomogatása tovább fokozza a szórakozást. Kültéren és beltéren egyaránt felszerelhető, így a téli hónapokban sem kell lemondania a gyerkőcöknek a hintázásról. A hinta dudával való felszereltsége miatt a kicsi könnyedén tudja jelezni azt is, ha már nincs kedve hintázni vagy épp azt, hogy nagyon élvezi a játékot. 20 kg testsúlyig terhelhető.


Technikai paraméterek

Méret:  34×34×40 cm

Kor: 3 éves korig

Szín: sárga/ narancssárga/ kék/ piros

Terhelhetőség: 20 kg

Származási hely: Magyarország


Pontgyűjtő akció:

Gyűjtés menete: Minden megvásárolt műanyag játék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék mellett láthatja, hogy az adott termék után mennyi jutalompont jár. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Címkék: hinta, műanyag játék, műanyagjáték, műanyag gyerekjáték, gyerekjáték, gyermekjáték, műanyag hinta, támlás hinta, dudálós hinta, LEBUDO játék, LEBUDO