Dorex - Állatos Játékház - Gyerek Játszóház (Zöld)

Dorex - Állatos Játékház - Gyerek Játszóház (Zöld)

Dorex - Állatos Játékház - Gyerek Játszóház (Zöld)

Gyártó:Dorex 2000
Cikkszám: 5075
Hűségpontok: 110
Elérhető: Raktáron
  • 23.199 Ft

    19.990 Ft

  • Nettó ár: 15.740 Ft
  • Ár hűségpontokban: 21999

Megosztás


Klasszikus kis játékház, amely minden kicsi kedvence lehet. Ez a minőségi anyagokból -főként strapabíró műanyagból- készült kis kuckó könnyedén, és pár perc alatt felállítható akár a szobában, akár a kertben. Könnyen tisztítható, így ha a hideg idő beköszöntével úgy döntünk, hogy bevisszük a házba, akkor pillanatok alatt eltávolítható róla mindenféle szennyeződés. A zöld és magenta színekben pompázó házikó nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkezik, kívülről pedig vidám matricák és részletgazdag kialakítás teszi még izgalmasabbá a játékot a legkisebbek számára is. A Dorex 2000 Kft. magyar gyártó, amely sokéves tapasztalattal rendelkezik és az egyik legmegbízhatóbb játékgyárrá nőtte ki magát Közép-Európában, így ez a játszóház is kifogástalan minőségű.

Lányos - magenta színű - változat ide kattintva érhető el!

Méret: 120 x 113 x 111 cm

Ajánlott 3 éves kortól!


Pontgyűjtő akció:
Gyűjtés menete: Minden megvásárolt műanyag játék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék mellett láthatja, hogy az adott termék után mennyi jutalompont jár. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: Játék ház, műanyag játék, műanyagjáték, műanyag gyerekjáték, gyerekjáték, gyermekjáték, játékház, műanyag ház, ház, LEBUDO játék, LEBUDO