MotokidZ – a gyerek műanyag motorok elismert gyártója

MotokidZ – a gyerek műanyag motorok elismert gyártója

Történelmi kitekintés

A MotoKidZ jelenleg Magyarország, Európa és a Közel-Kelet elismert műanyagjáték gyártója, a tulajdonosok generációk óta törekednek a magas minőségű játékok gyártására és természetesen a legjobb alapanyagok felhasználásra.

A gyermekek szórakoztatása mellett a MotokidZ számára fontos a környezetvédelem is, ezért ECOPLUS környezetbarát matricát használnak, amelyet élelmiszeripari festékanyaggal színeznek.

Miért érdemes a MotokidZ kismotorokat választani?

– Termékek a legmagasabb szintű Európai Uniós szabályoknak is megfelelnek, mely a világ egyik legszigorúbb szabályozási rendszere.

– Kizárólag ECOPLUS környezetbarát matricát használnak, amit élelmiszeripari festékanyaggal színeznek.

– Három év alatti gyermekek részére is be vannak vizsgálva a termékeik.

– A gyerek műanyag motorok keskeny szerkezete használat közben kíméli a gyermekek ízületeit.

– Méretének és súlyának köszönhetően a gyermek egyszerűen tudja használni a műanyag kismotort.

– Kiemelten odafigyelnek a termékeik gondos előállítására és megbízhatóságára.

– A termékeket folyamatosan fejlesztik a változó igényeknek megfelelően.

Forrás: https://motokidz.eu/

MotokidZ motorok a Lebudo Játéknál

Száguldás elegánsan

A gyöngyház-fehér és rózsaszín, valamint a kék és pink motorok minden kislány számára tökéletes választás lehet, hiszen gyönyörűek, elegánsak és igazán csajosak.

Vagányság felsőfokon

A kék és narancssárga, illetve a kék és piros szín-összeállítások mellett ultramenő matt fekete színben is beszerezheted a MotokidZ maxi és mini motorokat a Lebudo Játéktól.

A MotokidZ motorok lábbal hajthatóak, három kerekűek és rendkívül kényelmes az ülésük, ráadásul a kerekek nagyon strapabíróak. Ezeken felül még könnyen irányítható kormány teszi élvezetessé a száguldást a kis versenyzők számára. A gyerek műanyag motorok nem borulékonyak, stabilak és masszívak, így minden gyermek az eleséstől való félelem nélkül élvezheti a motorozást, amíg csak a kedve tartja.

Megosztás


Gréta
2021/07/22

Címkék: blog, műanyag játék, műanyag-játék, gyermekjáték, gyerek játék, gyerek-játék, motokidz, gyerek-motor, műanyag-motor,