Eichhorn - Vasút Kör Sínpályával - 290 cm

Eichhorn - Vasút Kör Sínpályával - 290 cm

Eichhorn - Vasút Kör Sínpályával - 290 cm

Gyártó:Eichhorn
Cikkszám: 100001262
Hűségpontok: 60
Elérhető: Raktáron
  • 11.790 Ft

  • Nettó ár: 9.283 Ft
  • Ár hűségpontokban: 12000

Megosztás


Az Eichhorn fa vasúti szett minőségi alapanyagokból készült, így a pályán valódi élmény lesz a vonatok tologatása és a hozzájuk kapcsolódó történetmesélős játék. Az Eichhorn készlet segítségével egy nyolcas alakú pálya rakható össze, melyen aztán a gyerkőcök a három vagonból álló vonattal közlekedhetnek. A játékot még izgalmasabbá teszik a kiegészítők, amelyek közt található egy kis templom, egy óra, fa és bokor, valamint egy figura is, aki kisautójával áthaladhat a vasúti átjárón. Az Eichhorn fa vasúti szett készlet tartalma: 17 db fa sín elem a pálya megalkotásához, 1 db mozdony és 2 db vasúti kocsi, 1 db figura, 1 db kisautó és egyéb kiegészítők.

Technikai paraméterek

Kor: 1 éves kortól

Elemek száma: 17 db (+mozdony, vasúti kocsik, figura, kisautó, templom, óra, fa, bokor)

A csomagolás mérete: 32 x 25 x 8 cm

Pontgyűjtő akció:

Gyűjtés menete: Minden megvásárolt műanyag játék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék mellett láthatja, hogy az adott termék után mennyi jutalompont jár. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Címkék: műanyag játék, műanyagjáték, műanyag gyerekjáték, gyerekjáték, gyermek játék, LEBUDO játék, LEBUDO, vasút, vonat, gyerek vasút, vasút modell, sínpálya