Smoby - Nature Playhouse - Játékház

Smoby - Nature Playhouse - Játékház

Smoby - Nature Playhouse - Játékház

Gyártó:Smoby
Cikkszám: 7600810712
Hűségpontok: 190
Elérhető: Raktáron
  • 37.990 Ft

  • Nettó ár: 29.913 Ft
  • Ár hűségpontokban: 37990

Megosztás


A Smoby Nature Playhouse házikó piros tetejével tökéletesen illik a kerti környezetbe. A játszóház kültérre és beltérre egyaránt megfelel,ugyanis könnyen összeszerelhető és nagyon egyszerűen tisztán tartható. Egyik oldalán egy lengőajtón lehet bejutni a házba, a másik három oldalon pedig aranyos kis ablakokon lehet kinézni és figyelni, hogy mikor érkeznek meg a várva-várt vendégek. A szemközt lévő ablakokon csúsztatható árnyékoló vigyázza a ház kis lakóit a Nap erős sugaraitól. Az élénk színkombinációjú házikót kívülről állatos dekoráció díszíti. A Smoby Nature Playhouse házikó UV-álló műanyagból készült, így színe nem fakul és ellenáll az időjárásnak.

Technikai paraméterek

Méret:  110 x 98 x 127 cm

Kor: 3 éves kortól

Szín: piros-fehér-zöld

Származási hely: Franciaország


Pontgyűjtő akció:

Gyűjtés menete: Minden megvásárolt műanyag játék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék mellett láthatja, hogy az adott termék után mennyi jutalompont jár. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Címkék: Játék ház, műanyag játék, műanyagjáték, műanyag gyerekjáték, gyerekjáték, gyermekjáték, játékház, műanyag ház, ház, LEBUDO játék, LEBUDO