Simba - Pamper Petz - Pisilő Kiskutya Pelenkában

Simba - Pamper Petz - Pisilő Kiskutya Pelenkában

Simba - Pamper Petz - Pisilő Kiskutya Pelenkában

Gyártó:Simba
Cikkszám: 105953050
Hűségpontok: 35
Elérhető: Raktáron
  • 6.990 Ft

    6.490 Ft

  • Nettó ár: 5.110 Ft
  • Ár hűségpontokban: 7000

Megosztás


A Simba által forgalmazott Pamper Petz kiskedvencek olyan gazdit keresnek, aki örökbe fogadják őket, nevet adnak nekik és szeretettel gondoskodnak róluk. A csillogó szemű édes kutyust meg is itathatja a gyerkőc és akár pelenkát is adhat rá. Ehhez egyszerűen előre kell hajtania a hátsó lábait és leültetnie a kutyát. Ha a pelenka nedves lesz, a belseje sárgulni kezd. A bűvös mancsból kiderül, hogy a saját kisállata fiú vagy lány-e. Ha vízzel megtörli a kicsi, akkor kék vagy rózsaszín színűvé válik, és így lehet megtudni a nemét. A szett a 15 cm-es Pamper Petz baba kutyán kívül a gondozásához, etetéséhez és címkézéshez szükséges örökbefogadási igazolást is tartalmazza.

Pontgyűjtő akció:

Gyűjtés menete: Minden megvásárolt műanyag játék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék mellett láthatja, hogy az adott termék után mennyi jutalompont jár. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: műanyag játék, műanyagjáték, műanyag gyerekjáték, gyerekjáték, gyermek játék, LEBUDO játék, LEBUDO, kiskutya, kutya, műanyag kutya