Visszaküldési és visszatérítési szabályzat

Termék visszaküldésre abban az esetben van lehetőség, ha:

- a vásárló meggondolta magát és emiatt állna el a vásárlástól, úgy a webáruház köteles megtéríteni a termék és a kiszállítás értékét, azonban a visszahozatali díj a vásárlót terheli. Erre az átvételtől számított 14 napig van lehetőség, amennyiben a terméket nem vette használatba. Használatba vett termék esetén az adott termékre vonatkozó értékcsökkenés áll(hat) fenn, melyet a vevő köteles megtéríteni.


- a termék sérült, vagy nem azt a terméket kapta, amit rendelt. Sérült termék esetén a vásárló köteles az átvételtől számított 48 órán belül jeleznie panaszát, ellenkező esetben a webáruház pénz visszatérítésre, illetve garanciális cserére nem kötelezhető. Sérült termékkel kapcsolatos panaszokat az info@lebudojatek.hu e-mail címre várjuk. A vásárló köteles képpel/képekkel bizonyítani a sérülés jellegét.  Amennyiben 48 órán belül jelentette a problémát (csatolt képekkel), a webáruház köteles díjmentesen cserélni a terméket. A postaköltséget ilyen esetben újra nem kell megfizetnie a vásárlónak. Ha a cserére nincs lehetőség, a webáruház köteles megtéríteni a termék és ki-  és visszaszállítási értékét. (Amennyiben a cserére van lehetőség, de a vevő mégis elállna a vásárlástól, úgy a visszahozatali díj a vásárlót terheli)


Amennyiben visszaküldené a terméket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@lebudojatek.hu email címen. Ha az ügyfélszolgálat jogosnak ítéli a panaszt, a webáruház legkésőbb 30 napon belül köteles megtéríteni a vásárlót ért kárt.

Amint a termék visszaérkezett a telephelyünkre, azonnal intézzük a garanciális cserét, vagy a visszafizetést!
Ha a futár szakadt dobozt, zsákot adott át, jelezzen nekünk és mi felvesszük a kapcsolatot a futár céggel.


A weboldalon található képet tájékoztató jellegűek. Apróbb eltérések esetén felelősséget nem vállalunk!

Székhelyünk, levelezési címünk: 1238, Budapest, Pázmánd utca 9.
Tel.: 06-30 375 54 40
E-mail: info@lebudojatek.hu
Webáruház: https://lebudojatek.hu/